Aasa

Aasa on lainapalvelu, josta voi saada keskikokoisia kulutusluottoja. Lainavalikoimaa on 2000 eurosta 5000 euroon, ja maksuaikaa voi saada korkeintaan kaksi vuotta.

Lainaa voi saada Aasan kautta, mikäli täyttää palvelun luottoehdot eli ovat vähintään 20-vuotiaita, asuvat Suomessa vakituisesti ja ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia. Hakijoiden tulee pystyä tunnistautumaan Aasan palveluun joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helposti netissä, mutta myös soittamalla voi hakea lainaa. Lainahakemukseen täytyy kirjata muun muassa työ- ja tulotiedot, jotta Aasa voi arvioida hakijan luottokelpoisuutta. Lainan myöntäminen edellyttää säännöllisiä tuloja.

Lainan kuluihin sisältyy korko, järjestelypalkkio sekä tilinhoitomaksu. Vuosikorko on 24,9 prosenttia koko laina-ajan. Järjestelypalkkiota peritään 399 euroa ja tilinhoitomaksua 18 euroa kuukaudessa. Mikäli joudut järjestelemään lainaasi uudelleen siten, että maksuaika pitenee, peritään aikataulun muutoksesta 20 – 50 euron maksu.

Lainahakemuksen voi lähettää Aasalle netissä koska tahansa. Hakemukset käsitellään nopeasti. Sinulla on hyvät mahdollisuudet saada vastaus hakemukseesi vielä samana päivänä. Hakemuksia käsitellään Aasan toimiston aukioloaikoina. Kun saat myönteisen lainapäätöksen, saat nähtäväksesi lainasopimuksen. Kun olet allekirjoittanut ja palauttanut sopimukset, Aasa maksaa lainasumman tilillesi. Myönteinen lainapäätös ei vielä sido sinua nostamaan lainaa.

Sinulla voi olla Aasalta kerrallaan vain yksi laina, mutta tarpeen vaatiessa voit hakea korotusta olemassa olevaan lainaasi. Jos tarvitset lainan korotusta, ota yhteys asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun kautta saat hoidettua myös monia muita asioita, esimerkiksi siirrettyä eräpäivää tai järjestelemään lainan maksuaikataulua uudelleen.

Jos tulet lainan saatuasi toisiin ajatuksiin, voit vielä perua lainan, kun toimit nopeasti. Ilmoita peruuttamisesta Aasalle 18 vuorokauden kuluessa sopimuksen tekemisestä. Jos perut lainan ja palautat koko lainasumman annetun määräajan puitteissa, sinulta ei peritä lainkaan lainapalkkioita tai tilinhoitomaksuja. Joudut kuitenkin maksamaan korkoa siltä ajalta, jonka laina on ollut käytettävissäsi. Voit tehdä lainan peruutuksen asiakaspalveluun esimerkiksi sähköpostilla.

Aasa on suomalainen lainapalvelu, jonka toiminnassa noudatetaan vastuullisen luotonannon kriteereitä, lainsäädäntöä sekä kuluttajaviranomaisten suosituksia. Asiakkaiden tietoja ei jaeta pankeille tai muille rahoitusyhtiöille. Saat Aasaan yhteyden sähköpostilla, puhelimitse tai faksilla arkisin kello 9 – 17.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *