Ainalaina

Oy Netford Capital Ltd:n omistama Ainalaina on jo vuodesta 2006 saakka toiminut kotimainen pikalainapalvelu. Lähes kymmenen vuoden kokemus viestii palvelun rautaisesta osaamisesta ja luotettavuudesta.

Ainalaina tarjoaa 50-2000 euron vippejä ja voit itse määritellä minkälaisissa osissa rahaa käytät. Miniminosto on 50 euroa tai halutessasi voit nostaa koko 2000 euron summan kerralla. Takaisinmaksun määrä vaihtelee lainaamasi rahamäärän mukaan. Laskun suuruus on aina puolet siitä rahasummasta, joka on ollut käytössä vähintään kuukauden ajan. Tämän lisäksi veloitetaan korot ja kulut.

Edellytyksinä lainan myöntämiselle on 21 vuoden ikä, säännölliset tulot, henkilökohtainen pankkitili sekä henkilökohtainen matkapuhelinliittymä josta selviää henkilötiedot. Myös yritysliittymä käy. Lisäksi luottotietojen tulee luonnollisestikin olla kunnossa, eli maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

Lainaa haetaan netistä Ainalainan nettisivuilta. Jos et nostanut kerralla koko rahasummaa, voit tehdä nostoja niin kauan, kun 2000 euron luottoraja on käytetty. Edellytyksenä on, että aiemmat laskut on maksettu ajallaan ja huomautuksetta takaisin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *