Bigbank

Bigbank on luottolaitos, josta on mahdollista hakea lainaa aina 20 000 euroon asti. Voit hakea joko vakuudetonta lainaa tai lainaa yhteishakijan kanssa. Vakuudettomien lainojen maksimisumma on 10 000 euroa, mutta lisäämällä yhteishakijan nousee lainamaksimi 20 000 euroon asti. Kaikkia lainoja voi hakea netissä, ja koko hakemusprosessin voi hoitaa verkon välityksellä.

Laina-aikasi pituus voi olla Bigbankilla maksimissaan 72 kuukautta, mikäli haet korkeintaan 10 000 euron vakuudetonta lainaa. Jos haet lainaa yhteishakijan kanssa, jopa 120 kuukauden eli 10 vuoden laina-aika on mahdollinen. Myönnettävän lainasumman ja maksuajan kokoon vaikuttaa kuitenkin asiakkaan tai asiakkaiden tilanne kokonaisuudessaan. Yhteisvastuullisen lainan saaminen on helpompaa kuin yksin haettavan lainan.

Bigbankin lainojen kulut selviävät palvelun verkkosivuilta. Lainoista peritään korkoa alkaen 13,9 prosenttia vuodessa. Lisäksi kaikkiin lainoihin kuuluu sopimuspalkkio ja tilinhoitomaksu. Sopimuspalkkion määrä on 95 euroa alle 2500 euron summista, 145 euroa 2501 – 4000 euron summista ja 195 euroa yli 4000 euron summista. Tilinhoitomaksu on kaikissa lainoissa kahdeksan euroa kuukaudessa.

Bigbank edellyttää luotonhakijalta vähintään 22 vuoden ikää sekä vakituista asumista Suomessa. Hakijan tulee joko olla Suomen kansalainen tai hänellä on oltava voimassaoleva oleskelulupa. Hakijalla tai hakijoilla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalta edellytetään tiettyä tulotasoa: yksin hakevan nettotulojen on oltava vähintään 1200 euroa kuukaudessa, kahden hakijan yhteenlaskettujen nettotulojen noin 1600 euroa. Rinnakkaishakijoiden tulee asua samassa osoitteessa ja heidän tulee olla keskenään avio- tai avopuolisoita.

Jotta saat luottopäätöksen, täytä lainahakemus huolellisesti netissä. Liitä joko hakemusvaiheessa tai myöhemmin mukaan palkkakuitti tai tiliote. Hakijan toimittamista liitteistä on selvittävä hänen tulonsa viimeisten kolmen kuukauden ajalta. Lainasopimuksen voi allekirjoittaa netissä omilla verkkopankkitunnuksilla.

Bigbankilla asioidessasi käytössäsi on ainutlaatuinen tyytyväisyystakuu, jonka ansiosta sinulla on mahdollisuus palauttaa rahat 60 päivän sisällä, jos et olekaan tyytyväinen lainaan tai et muusta syystä halua pitää sitä. Lainan palautuksesta ei tule kuluja! Jos olet jo ehtinyt maksaa takaisin osan ottamastasi lainasta, maksamasi osa vähennetään takaisinmaksusummasta. Jos haluat palauttaa lainan, ota 60 päivän sisällä yhteys Bigbankin asiakaspalveluun puhelimella tai sähköpostilla. Sinun tulee maksaa lainasumma takaisin viiden päivän sisällä. Voit käyttää tyytyväisyystakuuta kerran kolmessa vuodessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *