Credit24

Credit24.com on IPF Digital Oy:n lainapalvelu, josta voit saada nopeasti käyttöösi jopa 3000 euron luottorajan. Credit24 sopii kuitenkin hyvin myös pienempiin lainatarpeisiin, sillä voit valita esimerkiksi edullisen 500 euron luottorajan.

Joustolimiitti voidaan myöntää vähintään 19 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin.

Credit24:n tuore lainatuote on Joustolimiitti. Kyseessä on jatkuva luottotili, jolta voit nostaa lainaa joustavasti luottorajasi puitteissa. Voit siis tehdä nostoja niin usein kuin haluat. Kustannuksia tulee ainoastaan nostetuista lainasummista, ja Joustolimiitin hakeminen on ilmaista.

Joustolimiitti on saatavilla seitsemällä eri luottotasolla. Pienin taso on Joustolimiitti 100, jolla saat 100 euron luottorajan ja 1 – 24 kuukauden maksuajan. Korkeimmalla Platinum-tasolla taas voit nostaa luottoa 3000 euroa ja maksaa nostot maksimissaan 24 kuukauden maksuajalla. Näiden tasojen väliltä löytyvät Small-, Basic-, Bronze-, Silver- ja Gold-tasot.

Joustolimiitin kustannukset riippuvat valitusta luottotuotteesta. Nostetuista luottosummista maksetaan aina nostopalkkio, ja lisäksi avoimesta saldosta maksetaan kuukausittain korkoa ja tilinhoitomaksua. Nostopalkkio on 6,95 % nostetusta summasta ja luoton todellinen vuosikorko 49,89 %.

Esimerkiksi Bronze-tasolla, jolla saat käyttöösi 1000 euron luottorajan ja 1 – 24 kuukauden takaisinmaksuajan, tilinhoitomaksu 0 euroa, nostopalkkio 6,95% ja lainan todellinen vuosikorko 49,89 %.

Joustolimiitti haetaan Credit24:n verkkosivujen kautta. Tarvitset sitä varten Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, S-Pankin, Tapiola Pankin tai Handelsbankenin verkkopankkitunnukset. Hakemisen yhteydessä saat tekstiviestillä PIN-koodin, mutta tekstiviesteistä tai hakemuksen lähettämisestä ei peritä maksuja.

Credit24 voi pyytää, että toimitat hakemuksesi liitteeksi todistuksen tuloistasi, ennen kuin lainasummia voidaan maksaa tilille. Mahdollisista liitteistä ilmoitetaan alustavassa Joustolimiittipäätöksessä, jonka saat välittömästi.

Joustolimiittihakemuksen voi tehdä, vaikket haluaisikaan nostaa rahaa tilillesi juuri nyt. Nostoja voit tehdä Credit24 Online -palvelussa ympäri vuorokauden. Online-palvelusta näet myös laina- ja asiakastietosi sekä tarjolla olevat lisäpalvelut, kuten maksuvapaan kuukauden. Credit24 käsittelee luottohakemukset ja rahasiirrot joka päivä kello 8 – 22.

Tarvittaessa apuna on Credit24:n asiakaspalvelu, joka palvelee maksutta sekä puhelimitse, sähköpostilla että faksilla. Asiakaspalvelu on avoinna jokaisena arkipäivänä kello 9 – 17.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *