Etua

Etuan kautta saat parhaat lainatarjoukset vähimmällä vaivalla! Etua on suomalainen, riippumaton lainanvälityspalvelu, joka on toiminut alalla jo vuodesta 2008 asti.

Etuan avulla voit kilpailuttaa kulutusluoton, asuntolainan tai muun lainan. Kulutusluottoa voi hakea 2000 – 40 000 euroa. Kulutusluottoja ei myönnä Etua itse, vaan se hakee asiakkaille sopivia luottovaihtoehtoja yhteistyökumppaniensa kautta. Etua tekee yhteistyötä useiden luottolaitosten ja pankkien kanssa, ja lainanantajalistasta löytyy useita tunnettuja luotonmyöntäjiä, kuten Aktia, Danske Bank, Aasa ja Bigbank. Etuan kumppaniverkostoon kuuluu tällä hetkellä yhteensä 12 rahoitusalan toimijaa.

Etuan kautta voi lähettää luottohakemuksen, mikäli on täyttänyt vähintään 20 vuotta ja asuu vakituisesti Suomessa. Hakijan on täytynyt hoitaa raha-asiansa hyvin, eikä luottotietomerkintöjä saa löytyä. Etua tarkistaa hakijoiden luottotiedot Suomen Asiakastiedon rekistereistä. Jotta luottoa voi saada, tulee hakijan ansaita kuukaudessa bruttona vähintään 850 euroa.

Etuan avulla voi hakea myös yhdistelylainaa, joka helpottaa tilannetta, mikäli kulutusluottoja, pikavippejä tai luottokorttivelkoja on päässyt kertymään liian monta. Yhdistelylainan avulla voi säästää huomattavastikin lainanhoitokuluissa, ja lisäksi lainojen takaisinmaksu muuttuu yksinkertaisemmaksi, kun lyhennät ainoastaan yhtä lainaa. Yhdistelylainaa saa jopa 40 000 euroa. Etuan lainalaskurin avulla pystyt arvioimaan, saatko säästöä, jos yhdistät luottosi.

Etuan käyttö on maksutonta, eikä lainahakemuksen lähettäminen sido asiakasta ottamaan mitään tarjotuista lainoista. Aloita kulutusluoton tai muun lainan hakeminen päättämällä sopiva lainasumma ja maksuaika (voit käyttää lainalaskinta sopivan kuukausierän selvittämiseksi) ja täytä luottohakemus sen jälkeen. Täytä hakemus huolellisesti, jotta lainahakemus perustuu oikeisiin tietoihin. Saat Etualta nopeasti vastauksena listan sopivista luotontarjoajista. Hetken kuluttua saat sopivalta lainantarjoajalta tai lainantarjoajilta sähköpostilla tai tekstiviestillä tarkan lainatarjouksen, josta lainan lopulliset ehdot ja hintatiedot ilmenevät.

Voit itse valita lainatarjouksista minkä haluat. Ole tarjouksesta suoraan yhteydessä kyseiseen luotonantajaan. Usein laina valitaan edullisimman hinnan perusteella, mutta syy voi olla myös jokin muu, esimerkiksi sopivin maksuaika tai mahdollisuus pitää tarvittaessa lyhennysvapaata. Varaudu toimittamaan luotonmyöntäjälle palkkatodistus tai tiliote. Myös muita dokumentteja saatetaan pyytää, esimerkiksi veroilmoituksen verotuspäätös- ja erittelyosa.

Jos sinulla on kysyttävää tietystä Etuan kautta saamastasi lainatarjouksesta, kannattaa kysyä suoraan lainatarjouksen lähettäneeltä rahoitusyhtiöltä. Etuan palveluista voit kysyä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla, puhelimitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön verkkolomakkeella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *