Euro24

Euro24:n helppo tililuotto tuo joustovaraa arkeen. 2000 euron luottoraja on vapaasti käytettävissäsi, ja voit nostaa rahaa tilillesi heti, kun lainatarve iskee. Joustoluotto tasoittaa taloustilannetta ennen palkkapäivää tai auttaa, jos kohtaat välillä odottamattoman suuria menoja.

Tililuotto on nopea ja joustava rahoitusapu. Euro24:n aukioloaikoina (maanantaista perjantaihin kello 8 – 22, lauantaisin kello 10 – 18, sunnuntaisin kello 12 – 18) saat nostamasi vippisummat pankkitilillesi heti. Voit nostaa luottoa 100 – 2000 euroa ja valita tarvitsemasi lainasumman 100 euron tarkkuudella. Jos huomaat tarvitsevasi tämän kuun aikana luottoa useamman kerran, voit ongelmitta tehdä useita nostoja. Kerrallaan lainaa voi olla nostettuna korkeintaan 2000 euroa.

Tililuottosopimuksen voi tehdä, jos on vähintään 21-vuotias Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin. Esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä ei Euro24:n asiakkaalta sovi löytyä. Luottohakemuksen tekeminen on ilmaista, ja muutenkin kuluja tulee ainoastaan luottorajan käyttämisestä.

Toisin kuin luottokorteissa usein, Euro24 ei vaadi asiakasta maksamaan kuukausimaksuja, avausmaksuja tai vastaavia kiinteitä kuluja. Lainasopimuksen tekemistä kannattaa aina harkita huolellisesti, mutta tililuottosopimuksen voi kuitenkin tehdä kohtalaisen huoletta, sillä pelkkä sopimuksen tekeminen ei vielä tuota kuluja tai velvoita nostamaan lainaa. Vaikka sinulla ei olisikaan lainatarvetta juuri nyt, voit hakea tililuottosopimuksen käyttöösi valmiiksi, mikäli epäilet jossain vaiheessa tarvitsevasi nopeasti lainaa.

Ensimmäinen lasku lähetetään 30 vuorokautta ensimmäisestä nostosta ja sen jälkeen aina kuukauden välein. Minimilyhennys on 20% laskutushetken avoimena olevasta saldosta, mutta kuitenkin vähintään 100 euroa. Avoin saldo pitää sisällään nostetun rahamäärän, nostoprovision ja kertyneen kuukausikoron.

Euro24-pikavipin peruskustannus on nostopalkkio. Voit tarkistaa Euro24:n laskurista, paljonko lainasummastasi peritään nostopalkkiota. Esimerkiksi 200 euron vipin palkkio on 38 euroa ja 1000 euron lainan palkkio 189 euroa. Euro24:n hintataso edustaa siis tyypillistä pikavippien hintatasoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *