Euroloan

Euroloan on tunnettu pikalainojen ja kulutusluottojen tarjoaja, jolla on vuosien kokemus lainatoiminnasta. Euroloanin luottoja voit hakea helposti netin kautta. Vanhat asiakkaat voivat hakea lainaa myös tekstiviestillä.

Euroloan ei enää tarjoa erillisiä pikavippejä ja kulutusluottoja, vaan kaikki asiakkaat hakevat luottotiliä, jolta voi nostaa rahaa oman tarpeen mukaan. Jatkuva luottotili on aina käytettävissäsi, etkä edelleenkään tarvitse takaajia tai vakuuksia saadaksesi lainaa. Euroloanin lainoja voivat saada kaikki täysi-ikäiset suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Luottotilien lisäksi Euroloanilta on saatavana myös Express-pikaluotto pieneen tarpeeseen. Express-luottoa on saatavana 500 euroa ilman luottokartoitusta. Kertalainaukseen löytyy puolestaan 1000 – 5000 euron laina, jonka voi maksaa takaisin 12 tai 24 kuukauden maksuajalla.

Luottotilin avulla voit tasapainottaa arjen menoja samaan tapaan kuin luottokortilla. Luottorajasi voi olla 50 – 5000 euroa, joten laina soveltuu monenlaisiin tarpeisiin. Euroloan suosittelee, että haet luottorajaksesi noin kahden kuukauden tarvettasi vastaavaa summaa. Koko luottolimiittiä ei kuitenkaan tarvitse nostaa tilille, vaan voit nostaa myös pienempiä summia.

Nostojen määrää ei ole rajoitettu, joten voit tehdä nostoja niin usein kuin tarvitset rahaa. Voit käyttää koko luottolimiittisi tai osan siitä. Luottorajaa ei kuitenkaan voi ylittää. Joissakin tapauksissa luottorajaa voi tarvittaessa nostaa.

Voit tehdä nostoja milloin haluat, jopa yöllä. Ensimmäinen nosto tulee kuitenkin tehdä päiväsaikaan kello 7 – 23 välillä. Rahan nostaminen onnistuu netissä my.euroloan-palvelussa sekä tekstiviestillä. My.euroloaniin pääset kirjautumaan omilla käyttäjätunnuksillasi, mutta ensimmäisellä lainanhakukerralla asiakkaiden tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Tekstiviestinostot tulee tehdä siitä puhelinnumerosta, jonka asiakas on ilmoittanut rekisteröitymisen yhteydessä. Nostettu summa siirretään tilille mahdollisimman pian.

Kun haet lainaa, voit valita, millaisella kuukausimaksulla haluat lyhentää lainaasi. Voit valita myös toivomasi eräpäivän. Lainaa lyhennetään kuukausittain. Luotosta maksetaan 7,0 – 28,9 prosentin korkoa, ja koron tarkka määrä harkitaan asiakaskohtaisesti. Euroloanin mukaan tyypillisen lainan todellinen vuosikorko on 14,9 prosenttia. Jos luottoa on 1500 euroa, takaisinmaksettavaa kertyy korkoineen ja kuluineen 1615,90 euroa.

Euroloan lahjoittaa myös Carbonfund.org -järjestölle jokaisesta myönnetystä lainasta. Jokainen myönnetty laina vähentää 10kg hiilidioksidipäästöjä tai jokaista kymmentä myönnettyä lainaa kohden istutetaan yksi puu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *