Everyday

Everyday on joustavaa lainaa tarjoava palvelu, jonka omistaa kokenut rahoitusyhtiö OPR-Vakuus Oy. Sama yritys omistaa myös todella suositut Pikavippi.fi- ja Ostosraha.fi-pikalainapalvelut.

Everydayn kulutusluotossa luottoraja on 2000 euroa, ja asiakkaalla on mahdollisuus nostaa tarvitsemansa määrä lainaa pankkitililleen tekstiviestillä tai nettipalvelun kautta. Nostettavan lainasumman voi valita euron tarkkuudella, ja nostoja voi tehdä niin usein kuin on tarpeen. Koko luottorajaa ei tietenkään tarvitse käyttää, eikä Everyday peri luottokuluja muusta kuin nostetusta lainasta. Lainanhakija voi siis nostaa vaikkapa 126 euroa ja viikon päästä 37 euroa.

Lainat voi maksaa takaisin joko yhdessä tai useammassa kuukausierässä. Keskimäärin korotonta takaisinmaksuaikaa saa 45 vuorokautta.  Everydayn luotoissa ei ole kiinteää kuukausi- tai vuosimaksua, asiakas maksaa ainoastaan luoton käytöstä. Jokaisesta nostosta peritään 15% nostoprovisio.

Jos asiakas maksaa lainansa useammassa erässä, eräpäivänä on kuitenkin maksettava minimilyhennys, joka on 1/5 laskun loppusummasta tai vähintään 20 euroa. Osamaksun käytöstä ei tule muita kuluja kuin 5 prosentin korko, joka lisätään lainasummaan kuukausittain.

Everyday on siis erinomainen palvelu, joka toimii ikään kuin luottokortti kännykässä. Palvelu on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi ulkomaanreissulle, sillä nostoja voi tehdä missä maassa tahansa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *