Ferratum

Ferratum on rehellisimpänä pikalainantarjoajana tunnettu palvelu. Rehellisyyttä korostaa mm. se, että Ferratum tarjoaa kaikki lainansa täysin ilman minkäänlaisia piilokuluja. Kaikki lainoihin tulevat kulut on siis selkeästi ilmoitettu.

Ferratumin lainantarjonta sijoittuu 50 ja 2000 euron välimaastoon. Ensilainaksi palvelu tarjoaa 50-300 euron lainoja täysin ilmaiseksi, maksullista lainaa voi saada 2000 euroon asti. Ensilaina on 300 euroon saakka täysin ilmainen, joten sen avulla on helppo tutustua Ferratumin palveluihin.

Vanhoille asiakkaille pieniä pikavippejä ei ole tarjolla, mutta pienen lainan tarpeeseen vanha asiakas voi hankkia käyttöönsä Ferratum Joustavan. Sen avulla lainaa voi nostaa pieniä summia tai jopa 2000 euroa.

Kriteerit, jotka asiakkaan tulee täyttää lainaa hakeakseen ovat 21 vuoden ikä, luottokelpoisuus sekä Suomen kansalaisuus.

Ferratumin hintataso selviää lainataulukosta. Ensilainat ovat ilmaisia, mutta muista lainoista peritään kustannuksia lainatyypin mukaan. Ferratum Joustavasta tehdyistä nostoista veloitetaan 12,5 prosentin nostopalkkio ja 8,5 prosentin korko kuukaudessa. Ferratum Joustavan takaisinmaksuaikaan voi vaikuttaa itse.

Ferratum Joustavan maksuaika on oman valinnan mukaan valitavissa, lyhennys on oltava kuitenkin vähintään 12,5% lainasaldosta. Esimerkiksi 1500 euron lainan luottokulut ovat yhteensä 1813 euroa, jos maksuaika on 20 kuukautta.

Ferratum on myös rekisteröity Etelä-Suomen aluehallinnon perustamaan luotonantajarekisteriin, joten palvelun luotettavuus on taattu. Ferratumin asiakaspalvelu on avoinna joka päivä 24 tuntia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *