Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on Suomessa toimivien lainanmyöntäjien yhteistyökumppani. Toiminta on osa Freedom Finance –ryhmän toimintaa, ja he toimivat myös Ruotsissa ja Norjassa. Freedom Rahoitus on Pohjoismaissa suurin lainanvälittäjä. Yritys tarjoaa henkilökohtaista luotonkäsittelijän neuvontaa asiakkaille. Tavoitteena on kartoittaa taloudellinen tilanne ja siihen parhaiten sopiva lainaratkaisu. Tämä takaa parhaimmat pikavippi, tai mahdollisesti hieman suuremmankin lainan, löytymisen.

Lainan suunnittelu perustuu luotonkäsittelijän kanssa käytyyn taloustilanteen kartoittamiseen. Paras rahoitusratkaisu arvioidaan henkilö- ja tulotietojen sekä muiden olennaisten tietojen perusteella. Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin klo 8 – 18. Asiakaspalvelusta voi kysyä neuvoa myös sähköpostitse.

Freedom Rahoitus etsii ilman asiakkaalle aiheutuvia kustannuksia parhaan mahdollisen lainan luottomarkkinoiden sen hetken edullisimmilla koroilla. Yhtiö edustaa markkinoiden tunnetuimpia vakuudettomia lainoja myöntäviä yhtiöitä. Näin ollen yhtiön toiminta on asiakkaalle ilmaista pienlainojen kilpailuttamista ja tutustumisen arvoinen toimija rahoitusmarkkinoilla.
Lainojen suuruudet ovat ilman vakuutta suurimmillaan 40 000 euroa. Luottoajat vaihtelevat jopa 1 – 15 vuoden välillä. Lainanhakijalta edellytetään moitteettomia luottotietoja sekä vähintään 20 vuoden ikää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *