Halino

Halino on ruotsalaisomisteinen lainapalvelu, joka kuuluu samaan ketjuun erittäin menestyneen Halens postimyynnin kanssa. Palvelun omistaa ruotsalainen, erittäin kokenut rahoitusalan yhtiö Time Finans AB. Suomessa Halino on tarjonnut lainoja jo vuodesta 1999 saakka, ja palvelun ovat todenneet luotettavaksi jo tuhannet suomalaiset asiakkaat. Suomen lisäksi toimintaa on useissa muissakin Euroopan maissa, joten Halinolta löytyy runsaasti myös kansainvälistä kokemusta.

Halinon lainatarjonta ulottuu aina 100 eurosta jopa 6000 euroon saakka, joten Halino pystyy palvelemaan monipuolisesti erilaisissa rahantarpeissa olevia kuluttajia. Maksuaikaa lainoille annetaan yhden ja viiden vuoden väliltä, joten voit maksaa lainasi takaisin todella pienissä kuukausierissä. Esimerkiksi 100 euron lainaa vuoden maksuajalla lyhennetään kymmenellä eurolla kuukaudessa, eli kyseisen lainan takaisinmaksettava summa on vain 120 euroa.

Pitkistä maksuajoista huolimatta Halinon lainapalvelu on siis monia lyhytaikaisia vippejä tarjoavia palveluita edullisempi. Tämä johtuu siitä, ettei Halinon lainoille tule mitään kuluja lainan varsinaisen koron lisäksi, kun monissa muissa palveluissa joudut maksamaan mm. tilinhoitomaksuja ja monia muita ns. piilokuluja, joiden takia lainojen kulut voivat nousta huomattavasti ilmoitettua korkeammiksi.

Saat lainaa Halinolta, jos olet vähintään 22 vuotta täyttänyt, luottotietosi ovat kunnossa, asut vakituisesti Suomessa, ja sinulla on oma lanka- tai matkapuhelinliittymä käytössäsi. Toisin kuten monissa muissa palveluissa, saat luottopäätöksesi Halinolta välittömästi. Mikäli se on myönteinen, voit allekirjoittaa luottosopimuksen verkkopankkitunnusten avulla. Tämän jälkeen rahat maksetaan Nordean ja Danske Bankin tileille samana päivänä ja muihin pankkeihin muutamassa päivässä.

Klikkaa nyt itsesi Halinon sivuille alapuolella olevasta napista ja hae erittäin edullinen kulutusluotto ilman vakuuksia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *