Laina.fi

Laina.fi:n uusi luottotuote on Käyttölaina. Laina.fi:n asiakkaat eivät enää hae pikavippejä, vaan Käyttölainaa, joka tarjoaa mahdollisuuden nostaa luottoa joustavasti omien tarpeiden mukaan.

Laina.fi myöntää kuukausittaisen luottorajan, jonka suuruus on 2100 euroa. Voit siis tehdä kuukaudessa nostoja korkeintaan luottorajaasi asti. Koko luottorajaa ei tarvitse käyttää, eikä lainaa ylipäätään tarvitse nostaa kuin niinä kuukausina, joina sille on tarvetta.

Millaisia kuluja lainasta on maksettava? Jokaisesta tekemästäsi nostosta maksat nostopalkkion, jonka suuruus on 12,5 prosenttia nostamastasi summasta. Lisäksi maksat korkoa niiltä päiviltä, joina laina on käytössäsi. Vuotuinen nimelliskorko on 29 prosenttia ja se lasketaan todellisilta korkopäiviltä. Kuluja kertyy siis vain nostetuista lainasummista. Jos sinulla on Käyttölainasopimus, mutta ei avointa lainaa, sopimus ei maksa sinulle mitään.

Lainahakemuksen teet ilmaiseksi Laina.fi:n verkkosivuilla. Hakemuksen tekoa varten tarvitaan verkkopankkitunnukset. Laina.fi kysyy myös tietoja taloustilanteestasi, jotta voi tehdä luottopäätöksen. Luottotietojen tarkistuksen jälkeen saat lainatarjouksen, jos sinulle on myönnetty Käyttölaina.

Käyttölainan voivat saada 20–75-vuotiaat, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti ja joiden takaisinmaksukyky on riittävä. Takaisinmaksukyvyn varmistamista varten Laina.fi voi pyytää sinua todistamaan taloustilanteesi palkkakuitin, tiliotteen tai eläkepäätöksen avulla. Tarvittavan asiakirjan kopio riittää, ja voit toimittaa sen sähköpostilla. Varmistus tehdään vain ensimmäisen noston yhteydessä.

Kun luotto on käytettävissäsi, voit tehdä nostoja tekstiviestillä. Tekstiviestistä ei peritä erillistä maksua. Saat nostamasi summan käyttöön nopeasti, sillä Nordean, Danske Bankin, Osuuspankin, Säästöpankin, Aktian, Ålandsbankenin, Handelsbankenin, Tapiolan tai Paikallisosuuspankin tilille rahat siirtyvät heti. Tilisiirto S-Pankin tilille kestää 1–2 pankkipäivää. Laina.fi tekee tilisiirtoja joka arkipäivä kello 7–22 ja la – su kello 9-21.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa. Saat tätä varten laskun joka kuukausi. Voit valita itsellesi sopivimman laskun eräpäivän: joko kuukauden 15. tai viimeinen päivä. Laskua maksaessasi voit valita, haluatko suorittaa vain minimilyhennyksen vai maksaa suuremman summan. Minimilyhennys on luoton pääomasta vähintään 15% ja kuitenkin vähintään 200 euroa.

Jos et tarvitse käyttölainaa, on vaihtoehtona kertalaina ja DFCBluecard. Kertalainaa myönnetään korkeintaan 2500 euroa ja laina-aikaa saa 12 kuukautta. Takaisinmaksu on tasaerissä 12 kuukauden ajan. DFCBluecard Mastercardilla voi tehdä ostoksia ympäri maailman. Kortin käyttövara on oman valinnan mukaan 100, 200, 300, 400 tai 500 euroa. Kortin nimelliskorko on aina vain 5% ja lisäksi peritään 10% nostoprovisio jokaisesta ostotapahtumasta.

Laina.fi:n omistaa ja Käyttölainat myöntää vakavarainen ja luotettava DFC Nordic Oyj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *