Lainasto

Lainasto on näppärä lainapalvelu, joka tarjoaa monenlaista luottoa erilaisiin tarpeisiin. Lainaston kautta on mahdollista hakea sekä 2000 euron joustavaa tililuottoa että pienempää pikavippiä.

Lainaston pikalaina on simppeli kertaluotto. Tilaat luoton, saat sen tilillesi, maksat lainan pois sovituissa erissä. Pikalainaa saa 100 – 400 euroa, ja voit maksaa sen takaisin joko yhdellä kertaa tai reilulla 12 kuukauden maksuajalla useammassa erässä. Jos valitset pitkän maksuajan, lyhennät lainaa kuudessa erässä joka toinen kuukausi.

Lainaston pikavipin ottamista varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Sen ikäraja on 18 vuotta, kun lainasumma on maksimissaan 300 euroa. 400 euron vippisumman Lainasto voi myöntää 20 vuotta täyttäneelle. Lainasto suosittelee pikalainaa henkilöille, joilla on kertaluontoinen lainantarve esimerkiksi yllättävän maksun hoitamista varten ja jotka eivät tarvitse jatkuvaa luottotiliä. Uuden lainan voi saada, jos on maksanut edellisen pois. Lainasto ei suosittele maksamaan vanhoja lainoja pois uusilla vipeillä.

Tililuotto sopii sinulle, jos kaipaat luottoa aina silloin tällöin. Tililuotossa sopimus on voimassa toistaiseksi, joten voit käyttää sitä aina kun haluat. Luottoraja on 2000 euroa. Kuten tililuotoissa yleensä, Lainaston luotossa ei ole kiinteitä kuukausimaksuja tai muita jatkuvia kuluja, vaan maksat ainoastaan siitä luotosta, jonka nostat käyttöösi. Nostaminen sujuu ympäri vuorokauden joko tekstarilla tai nettipalvelun kautta. Nostoja voit tehdä kuukaudessa niin monta kuin haluat, kunhan luottoraja ei ylity.

Lainan takaisinmaksu joustavaa, eli voit maksaa sen erissä, jos haluat. Lyhennys tapahtuu kerran kuukaudessa, ensimmäinen lasku erääntyy noin 30 vuorokauden kuluttua noston tekemisestä. Kuukausierän koon tulee olla vähintään 50 euroa tai 20 prosenttia avoimesta lainasaldostasi. Voit maksaa joko minimilyhennyksen tai lyhentää lainaa suuremmalla summalla. Kun lyhennät lainaa, nostettavissa olevan lainasaldon määrä kasvaa.

Tililuoton kulut koostuvat nostoprovisioista, jonka määrä on 15 prosenttia nostettavasta summasta, viiden euron laskutuskulusta sekä 9,9 prosentin kuukausittaisesta korosta. Avausmaksuja tai vuosimaksuja ei peritä. Lainaston tililuottoa voivat hakea 21 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

Sekä pikavippiä että tililuottoa voit hakea, jos sinulla on nettipankkitunnukset. Lainan saaminen edellyttää aina moitteettomia luottotietoja. Lainan tarpeen syytä ei Lainastolle tarvitse millään lailla selittää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *