Lainatori

Ryhdy Lainatorin asiakkaaksi ja avaa itsellesi kätevä 2000 euron luottoraja. Luottoraja on vapaasti käytettävissäsi, joten päätät itse, minkä kokoisen pikavipin siitä nostat. Nostaminen on helppoa, sillä voit tehdä sen tilanteesi mukaan netissä tai tekstiviestillä. Lainatori toimii nopeana vararahastonasi.

Kenellä on mahdollisuus hankkia Lainatorin luottotili käyttöönsä? Luottotiliä voivat hakea kaikki, jotka täyttävät Lainatorin luotonantokriteerit, eli ovat vähintään 21-vuotiaita ja asuvat Suomessa. Myös puhtaita luottotietoja edellytetään, ja usein luotonantajat tarkistavat, että hakijan taloudellinen tilanne on riittävän hyvä ja ettei hänellä ole ennestään liikaa maksamattomia pikavippejä, luottoja tai luottokorttivelkoja.

Luottotilin avaaminen ei maksa mitään, eikä käytössä ole myöskään vuosimaksuja tai kuukausimaksuja. Ainoastaan käytetystä luotosta tulee maksaa Lainatorin hinnaston mukaiset kulut. Jokaisesta lainasta peritään nostoprovisio, jonka määrä on 25 prosenttia siitä summasta, jonka asiakas on nostanut tililleen. Lainaa voi lyhentää joko niin, että maksaa kerralla takaisin koko lainasumman tai niin, että maksaa luoton useammassa erässä. Jos lainan maksaa erissä, peritään kuukausittain 7,5 prosentin korko. Lisäksi Lainatori perii kuukausittaisen kuuden euron laskutuspalkkion.

Luottoasiakas voi itse päättää, minkä kokoisissa erissä maksun hoitaa, kunhan maksun määrä on vähintään minimilyhennys eli 20 prosenttia jäljellä olevasta lainasta tai 50 euroa.

Hae Lainatorin luottotili itsellesi verkkopankkitunnustesi avulla. Ensimmäiseksi Lainatori tunnistaa hakijoiden henkilöllisyyden. Tunnistautuminen onnistuu, mikäli sinulla on käytössä Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Säästöpankin tai Aktian verkkopankkitunnukset tai vaihtoehtoisesti mobiilivarmenne.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen, voit nostaa kerralla 100 – 2000 euron vippejä. Kaikkia näitä summia voit nostaa myös tekstiviestillä. Tekstiviestinostot tehdään siitä puhelinnumerosta, jonka avulla olet rekisteröitynyt Lainatorin asiakkaaksi. Voit nostaa lainaa niin usein kuin haluat, kuitenkin maksimissaan jäljellä olevan luottorajasi verran. Jos olet viime viikolla nostanut 500 euroa, voit tällä viikolla nostaa maksimissaan 1500 euroa. Onnistuneesta rahojen siirrosta asiakkaan tilille ilmoitetaan vielä tekstiviestillä, jotta tiedät heti, milloin rahat ovat käytettävissäsi.

Lainatori-palvelun tarjoaa turkulainen laina-alan yritys Top Finance. Palvelu on avoinna joka päivä. Maanantaista lauantaihin aukioloajat ovat klo 8 – 22 ja sunnuntaisin klo 12 – 18. Nämä ovat siis ne ajat, joina lainahakemuksia käsitellään. Asiakaspalveluun saat yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *