Limiitti.fi

Hanki Limiitti.fi:n kautta itsellesi helppokäyttöinen rahoituspalvelu, jota voit käyttää luottokortin tapaan. Ensimmäisen maksimissaan 500 euron lainan saat Limiitiltä nyt ilman nostokuluja, joten voit helposti kokeilla Limiitin palveluiden toimivuutta.

Limiitti.fi:n luotto toimii monella tapaa joustavasti. Saat joko 2000 tai 3000 euron luottorajan. Nostat luottorajastasi lainaa silloin kun sitä tarvitset – ja jos et esimerkiksi vuoteen tarvitse luottoa ollenkaan, se ei haittaa. Silloin et myöskään maksa mitään kuluja.

Nostetun luoton takaisinmaksun voit hoitaa joko maksamalla kaiken pois yhdellä kertaa tai jakamalla sen useaan maksuerään. Jos nostat esimerkiksi 600 euron pikavipin, pääset halvemmalla, mikäli maksat kaiken takaisin ensimmäisenä eräpäivänä. Maksuaikaa on jopa 45 päivää. Ensimmäisenä eräpäivänä maksaessasi joudut pulittamaan lainasta vain nostokulun eli 15 prosenttia kokonaismäärästä.

Etenkin suurempiin summiin tarvitaan kuitenkin usein pitempi maksuaika, joten maksu erissä voi olla tarpeen. 600 euron lainaasi voisit lyhentää 138 euron kokoisissa erissä. Myös tästä maksutavasta peritään nostoprovisio, ja ensimmäiseen eräpäivään saakka maksuaika on korotonta. 2000 euron luottorajassa todellinen vuosikorko on 175,35 prosenttia ja 3000 euron limiitissä 116,56 prosenttia.

Limiitti.fi:n asiakkaaksi pääsevät 22 vuotta täyttäneet suomalaiset. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen ja asua Suomessa vakituisesti. Luottotietomerkintöjä ei saa löytyä. Luottorajan koko määräytyy Limiitin tekemän arvion perusteella. Tähän voivat vaikuttaa esimerkiksi hakijan tulot. Arviointiin voi käyttää erittäin nopeaa Instantor-palvelua, jolloin hakijan ei tarvitse itse etsiä ja toimittaa palkkakuittejaan tai muita tositteita. Kun lainasopimus on tehty, se on voimassa toistaiseksi.

Saatuasi luottosopimuksen voit nostaa rahaa koska tahansa tekstiviestillä tai verkkopalvelussa. Limiitti-palvelussa lainojen maksut tilille onnistuvat 24 tuntia vuorokaudessa. Lainaa voi nostaa mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Lisäksi voit nostaa lainaa niin usein kuin haluat, tarvitsemasi kokoisissa erissä. Ainoastaan sinulle myönnetty luottoraja toimii rajoituksenasi. Useimpien pankkien tilille rahat saa reaaliajassa eli noin 15 minuutin sisällä noston tekemisestä. Ålandsbankenin asiakkaat saavat lainat muutaman arkipäivän kuluessa.

Limiitti.fi on turkulainen lainapalvelu. Sen omistaa Tact Finance, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2006 asti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *