Luottoraha

Luottoraha-lainapalvelu tarjoaa 2000 euron luoton, josta voi tehdä 50 – 2000 euron nostoja. Jokaiselle asiakkaalle tehdään luottoluokitus, jonka perusteella hänelle suositellaan sopivaa maksiminostoa. Nostosuositus tehdään asiakkaan maksukyky huomioonottaen.

Luoton myöntämisen perusedellytykset Luottorahalla ovat vähintään 20 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ja suomalainen henkilötunnus. Lisäksi asiakkaan tarvitsevat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinliittymän.

Luottoraha käyttää luottoluokituksen arviointia ja luottoluokituksen arvioinnin tekee Instantor-palvelu. Arviointi vie vain hetken, ja se tehdään analysoimalla asiakkaan nettipankin tilitapahtumia. Instantor-palvelu on täysin turvallinen ja automatisoitu. Instantorin avulla Luottoraha saa täyden vakuuden siitä, että lainanhakijalla on takaisinmaksukykyä tarvitsemalleen lainarahalle.

Luottoraha on tililuotto, jonka luottoraja on 2000 euroa. Näin ollen asiakas voi laina-aikana nostaa uutta luottoa, jos luottoraja ei ole vielä tullut täyteen. Luottoa voi nostaa luottorajan puitteissa 10 euron välein niin kauan, kunnes luottoraja tulee täyteen.

Lainattua rahasummaa voi lyhentää oman aikataulun mukaan mutta kuitenkin siten, että minimilyhennys on 17% käytetystä luotosta ja kuluista. Maksettava minimilyhennys on aina vähintään 250 euroa. Jos velka on alle 250 euroa, on minimilyhennys velkasaldon summa. Lainaa voi maksaa myös nopeammalla aikataululla tai tarvittaessa vaikka koko loppuvelka kerralla.

Luottoraha tarjoaa mahdollisuuden pitää lyhennysvapaan kuukauden. Lyhennysvapaasta peritään kertakorvaus, joka määräytyy sen mukaan, kuinka paljon luottoa on avoimena. Lyhennysvapaata kuukautta voi hakea itse OmaLuottoraha-verkkopalvelun kautta.

Luottoraha käsittelee saapuneet lainahakemukset aukioloaikoinaan maanantaista perjantaihin kello 8:30 – 23, lauantaisin kello 10.30 – 18:00 ja sunnuntaisin kello 13:30 – 17. Luottopäätös annetaan välittömästi hakemuksen käsittelyn jälkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *