Mobivippi | 20-200€ | 18 v.

Mobivippi on pienlainapalvelu, jonka omistaa Blue Finance Oy. Palvelu tunnetaan hyvin luotettavana, ja osoituksena siitä se on hyväksytty myös Etelä-Suomen aluehallinnon luotonantajarekisteriin. Mobivipin lainatarjonnasta löytyy erisuuruisia pikavippejä 20 ja 200 euron väliltä, eli palvelu on keskittynyt tarjoamaan lainoja pienien rahantarpeiden kanssa painiville henkilöille. Mobivippi antaa kaikille lainoillensa takaisinmaksuaikaa kaksi viikkoa, eli 14 vuorokautta, jonka ansiosta lainojen kulut on saatu supistettua hyvin pieniksi.

Itse asiassa lainat ovat niin edullisia, että Mobivippi pystyy kilpailemaan hinnastollansa jopa alan suurimpien toimijoiden kanssa. Esimerkkinä hintatasosta voitaisiin ottaa 200 euron vippi, jolle kuluja tulee vain 40 euroa. Takaisinmaksettavaa tulee siis yhteensä 240 euroa. Lainoja voi hakea verkkohakemuksella, tai jos lähistöllä ei satu olemaan tietokonetta, voi lainaa hakea myös tekstiviestillä. Kumpaakin hakutapaa käyttäessä tarvitaan kuitenkin kaksi tekstiviestiä, jotka maksavat viisi euroa kappaleelta.

Lainojen kulujen lisäksi on siis hyvä huomioida myös kymmenen euron hakemuskulut. Voit hakea lainaa ympäri vuorokauden, ja niitä maksetaan joka päivä klo. 7-23 välisenä aikana. Mobivippi tarjoaa joustoa myös takaisinmaksun suhteen, ja jos et pystykään maksamaan lainaasi ajallaan takaisin, ei kannata huolestua, sillä voit muuttaa lainasi eräpäivää niin monta kertaa kuin on tarvetta. Eräpäivää voi muuttaa yhdellä viikolla kerrallaan, ja siirto onnistuu helposti tekstiviestillä. Eräpäivän siirrosta veloitetaan siirtokuluina 15 euroa, ja se maksetaan puhelinlaskussa.

Mobivippi edellyttää hakijoiltaan tietysti täysi-ikäisyyttä ja moitteettomia luottotietoja, sekä myös vakituista asuinpaikkaa Suomessa, omaa julkista matkapuhelinliittymää, sekä omaa henkilökohtaista pankkitiliä suomalaisessa pankissa. Tarvitset toki myös verkkopankkitunnukset, sillä ennen lainojen hakemista sinun täytyy tunnistautua verkkopankkitunnuksiasi käyttäen. Lainat maksetaan puolen tunnin kuluessa Nordean, Osuuspankin, Sampo-Pankin tai Säästöpankin, Paikallisosuuspankin ja Aktian tileille, mutta muiden pankkien asiakkaat voivat joutua odottamaan rahojaan muutaman pankkipäivän verran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *