Ostosraha

Ostosraha on suurempia, 400-3000 euron suuruisia, kulutusluottoja tarjoava pikalainapalvelu. Takaisinmaksuaikaa lainoille voi valita itse 12 ja 60 kuukauden väliltä, joten jokainen saa lainansa varmasti itselle sopivalla maksuajalla.

Suurista lainasummista huolimatta on lainojen hakeminen Ostosrahalta todella nopeaa. Luottopäätös luvataan tehdä 15 minuutissa, ja rahat saa tilille heti positiivisen luottopäätöksen jälkeen. Lainapäätöksestä ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä.

Hyväksytyn lainan saa tilille heti, jos asiakkaalla on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankin tai Säästöpankin pankkitili. Rahan siirto muiden pankkien tilille voi viedä korkeintaan kaksi pankkipäivää.

Lainoja myönnetään 20-75-vuotiaille Suomen kansalaisille. 20-vuotias voi saada 400 euron lainan, ja vähintään 21 vuotta täyttäneet voivat saada myös suurempia summia. Lisäksi Ostosraha edellyttää, että hakijalla on moitteettomat luottotiedot, virallinen osoite Suomessa ja matkapuhelinnumero. Matkapuhelimessa voi kuitenkin olla prepaid-liittymä tai salainen numero.

Ostosrahan lainavaihtoehdot ovat 400, 600, 800, 1000, 1500, 2000, 2500 ja 3000 euroa. Maksuaikaa voi saada 12 – 24 kuukautta, jos lainasumma on 400 – 600 euroa. Sitä suurempien lainojen maksuaika voi olla jopa 60 kuukautta nousten portaittain lainasumman mukaan.

Lainahakemuksen voit lähettää verkossa. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Ostosraha käsittelee lainahakemuksia ja maksaa hyväksyttyjä lainoja tileille joka päivä kello 8 – 22.

Ostosraha perii lainoista avausmaksun ja korkoa 19 prosenttia vuodessa. Kaikki lainan kustannukset selviävät jo ennen lainahakemuksen lähettämistä Ostosrahan sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla. Jos otat esimerkiksi 2500 euron lainan 36 kuukauden maksuajalla, maksat takaisin yhteensä 3976,47 euroa. Lainaa lyhennetään kuukausittain, joten kuukausierän suuruus on 110,46 euroa. Luoton todellinen vuosikorko on 29,86 prosenttia.

Ostosrahan takaisinmaksuaikaan voi saada joustoa. Eräpäivää voi siirtää itse OPR-Online-palvelussa. Jos lasku on päässyt erääntymään, laskuun on mahdollista tehdä maksusopimus. Asiakas voi käyttää myös 1 – 3 lyhennysvapaata kuukautta.

Ostosrahan omistaa yksi ensimmäisistä pikalaina-alalla aloittaneista yrityksistä, OPR-Vakuus Oy, joka omistaa myös Everyday.fi- ja Pikavippi.fi-pikavippipalvelut. Yritys on hyväksytty luotonantajarekisteriin, joten sen luotettavuus on taattu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *