Pikavippi.fi

Aito ja alkuperäinen Pikavippi.fi on varmasti kaikkien tuntema kotimainen pikavippipalvelu. Palvelun omistaa OPR-Vakuus Oy, joka omistaa myös Everyday.fi-joustoluottopalvelun ja Ostosraha.fi-kulutusluottopalvelun.

Kesäkuussa 2013 tehdyn kuluttajansuojalain muutoksen jälkeen Pikavippi.fi on keskittynyt kaikkein pienimpiin pikavippivaihtoehtoihin, 100, 200 ja 300 euron pikalainoihin. Todellinen vuosikorko pysyy yhtiön lainoissa alle 50 prosentissa, sillä pikavipille myönnetään 184 päivän eli puolen vuoden mittainen takaisinmaksuaika.

Jos puolen vuoden maksuaika tuntuu pienelle lainalle turhan pitkältä laina-ajalta, vipin voi maksaa takaisin nopeamminkin. Nopeasta maksusta on asiakkaalle se etu, että korkokuluja peritään vain toteutuneelta laina-ajalta. Jos haluat maksaa pikavipin takaisin aikaisemmin, voit tarkistaa laskun loppusumman OPR Online -verkkopalvelusta.

Myönteisen lainapäätöksen palvelusta voivat saada vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joiden luottotiedoissa ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Ensimmäistä kertaa Pikavippi.fi:n lainaa hakiessaan asiakkaan tulee todistaa henkilöllisyytensä verkkopankkitunnistautumisen tai mobiilivarmenteen avulla.

Pikavippi.fi:n hinnasto on erittäin yksinkertainen, kun lainatuotteitakin on vain kolme. 100 euron vippiä asiakas maksaa takaisin 125 euroa, 200 euron vippiä 250 euroa ja 300 euron vippi 375 euroa.

Lainapalvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 8 – 22. Silloin hyväksytyt pikavipit maksetaan asiakkaiden tileille. Lainahakemuksia otetaan vastaan ympäri vuorokauden, ja myös luottopäätöksen saa automaattisesti hakemuksen lähetysajasta riippumatta.

Jos pienet vippisummat eivät riitä, Pikavippi.fi:n kautta voi hakea myös Ostosraha.fi:n tarjoamia kulutusluottoja jopa 3000 euroon saakka!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *