Rahoituslaitos

Rahoituslaitos tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa 100 – 15 000 euron laina vaivattomasti yhdellä hakemuksella. Hae lainaa verkkohakemuksella ja odota lainatarjouksia.

Rahoituslaitos on palvelu, joka etsii sinulle sopivimpia luottoja tekemäsi hakemuksen perusteella. Se toimii yhteistyössä erilaisten luotonmyöntäjien kanssa, ja kun olet lähettänyt hakemuksen, saat yhden tai useamman lainatarjouksen sopivalta luotonmyöntäjältä. Miksi lainojen kilpailutuspalvelua kannattaa käyttää? Siksi, että sen avulla saat hyvin vähällä vaivalla halvimman tarjouksen kulutusluotosta. Voit toki kilpailuttaa lainahakemuksesi myös itse, mutta silloin joudut näkemään paljon enemmän vaivaa, kun sinun on täytettävä monia hakemuksia. Lainanvälityspalveluiden käyttö on lisäksi täysin ilmaista, eikä hakemuksen lähettäminen sido sinua mihinkään, vaikka saisit positiivisia lainapäätöksiä.

Pääset lainan hakemisessa nopeasti alkuun, kun valitset liukusäätimellä sopivan lainasumman (100 – 15 000 euroa) ja maksuajan (1 – 5 vuotta). Laskuri kertoo automaattisesti, paljonko kuukausieräsi suurin piirtein tulee olemaan. Muista kuitenkin, että lopullinen hinta riippuu siitä, millaisen lainatarjouksen saat. Varmat hintatiedot saat ainoastaan täyttämällä koko hakemuksen ja odottamalla lainatarjouksia.

Sinun tulee täyttää hakemukseen myös henkilö- ja tulotietosi ja ilmoittaa, jos sinulla on muita lainoja, joita vielä lyhennät. Kaikkien näiden seikkojen perusteella lainapalvelut arvioivat, voidaanko sinulle myöntää lainaa ja paljonko korkoa juuri sinulta pyydetään. Saat omat henkilökohtaiset lainakulusi helposti selville täyttämällä hakemuksen. Hakemus kannattaa täyttää heti kerralla huolellisesti, sillä se nopeuttaa hakemuksen käsittelyä. Esimerkiksi tuloissa ei voi valehdella, sillä lainapalvelut yleensä edellyttävät, että asiakas toimittaa palkkakuitin tai tiliotteen, josta hänen tulotasonsa käy ilmi. Lainan saaminen ei ole mahdollista myöskään sellaisille henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä.

Rahoituslaitos on siitä kätevä palvelu, että se kattaa hyvin monenlaiset lainasummat pikavipeistä kunnon kulutusluottoihin. Voit siis kilpailuttaa sen avulla niin satunnaisesti tarvitsemasi pikkuvipin kuin pitkään suunnitellun autorahoituksenkin. Saat lainatarjouksia nopeasti lähetettyäsi hakemuksen, ja kun olet päättänyt sopivimman tarjouksen, saat rahat tilillesi todistamalla henkilöllisyytesi verkkopankkitunnistautumisen avulla ja lähetettyäsi kaikki tarvittavat hakemusliitteet. Lainapalvelut ovat yleensä nopeita käsittelemään hakemuksia ja maksamaan hyväksyttyjä lainoja, joten sinun ei luultavasti tarvitse montaa päivää odottaa rahojen kolahtamista tilille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *