Risicum

Risicum on vuosia toiminut suomalainen pikalainapalvelu. Se tarjoaa 500-1000 euron pikalainoja niin, että takaisinmaksuaikaa lainoille on saatavilla aina 12 kuukautta lainan määrästä riippumatta. Pikalainaa myönnetään 500, 750 tai 1000 euroa ja se maksetaan asiakkaan tilille kerralla. Takaisinmaksu suoritetaan aina taserissä 12 kuukauden ajan. Risicun kulutusluoton nimelliskorko on 24,5% ja nostopalkkion 9,25%. Todellinen vuosikorko on 49,16%.

Kulutusluoton voivat saada 20-75-vuotiaat vakituisesti Suomessa asuva henkilöt joilla on suomalainen pankktili. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

Toisena vaihtoehtona Risicum tarjoaa Joustolainaa. Joustolainaa myönnetään 2050 euroa. Koko lainasummaa ei tietysti tarvitse käyttää, vaan myönnetystä lainasta voi tehdä nostoja juuri sellaisia määriä kuin tarvitsee. Tarvittaessa myös koko rahasumman voi nostaa yhdellä kerralla käyttöön.

Joustolainasta maksetaan kuluja ainoastaan siitä summasta jonka käyttöön nostaa. Kuluina veloitetaan 12,5% nostopalkkiota noston määrästä. Lisäksi veloitetaan korkoa 61,99% avoimena olevasta lainasaldosta. Laskutuslisä on 4,90€ / lasku.

Takaisinmaksun eräpäiväksi on mahdollista valita kuukauden 15 tai viimeinen päivä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *