Suomilimiitti

Jos tarvitset usein pientä luottoa, ratkaisusi voi olla Suomilimiitti. Saat käyttöösi luottorajan, josta voit tehdä nostoja silloin kun lainatarvetta ilmenee. Luottorajasi voi olla jopa 2000 euroa.

Suomilimiitin toimintaperiaate on yksinkertainen. Saat luottorajan, kun teet luottosopimuksen Suomilimiitin verkkosivuilla. Kun hakemus on hyväksytty, voit nostaa lainaa pankkitilillesi tarpeen vaatiessa. Voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat, kunhan luottorajasi ei ylity. Noston minimisumma on 10 euroa.

Suomilimiitti voidaan myöntää 21-vuotiaalle suomalaiselle, jolla ei ole luottotiedoissaan merkintöjä maksuhäiriöistä. Luoton hakemista varten tarvitaan verkkopankkitunnukset ja julkinen matkapuhelinliittymä.

Suomilimiitti-sopimuksen tekemisestä ei tule kuluja. Korkoa tai muita maksuja maksat ainoastaan niistä lainasummista, jotka nostat tilillesi.

Luoton takaisinmaksuaikaan voi vaikuttaa itse, sillä eräpäivänä voit maksaa joko koko lainasumman kuluineen, pelkän minimilyhennyksen tai minimilyhennystä suuremman summan. Lainan ensimmäinen eräpäivä on nostoa seuraavan kuukauden lopussa, joten aikaa on keskimäärin 45 päivää. Useammassa erässä maksettaessa laina-aika voi kuitenkin olla korkeintaan kolme kuukautta.

Jos maksat koko luoton ensimmäisenä eräpäivänä, ainoat kulut tulevat nostoprovisiosta. Nostoprovisio on 15 prosenttia lainasummasta – sadan euron lainasta siis 15 euroa. Ensimmäisen eräpäivän jälkeen jäljellä olevasta saldosta maksetaan myös kuukausittaista 8,9 prosentin korkoa.

Luoton minimilyhennys on 20 prosenttia jäljellä olevasta velasta tai joka tapauksessa vähintään 50 euroa. Minimilyhennyksen määrä käy ilmi laskustasi.

Jos teet Suomilimiitiltä 100 euron noston ja maksat lainan yhdessä erässä, kulut ja lainapääoma ovat siis yhteensä 115 euroa. Kahdessa erässä maksettaessa takaisinmaksettavaa tulee yhteensä 120 euroa ja kolmessa erässä 123 euroa.

500 euron noston kulut ovat puolestaan 575 euroa, jos maksat koko lainan ensimmäisenä eräpäivänä. Kahdessa erässä maksat takaisin yhteensä 599 euroa ja kolmessa erässä 624 euroa.

Suomilimiitin tarjoaa J.W.-Yhtiöt Oy. Tarvittaessa kysymyksiisi vastaa Suomilimiitin asiakaspalvelu. Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja on avoinna ma – pe kello 9 – 21 ja la – su kello 11 – 19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *