TrustBuddy

TrustBuddyn kautta voit saada 100 – 600 euron pikavipin. Lainaa voivat saada täysi-ikäiset suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

TrustBuddyn laina on vertaislainaa, joten lainattavat rahat tulevat lukuisilta eri sijoittajilta. Käytännössä tällä ei kuitenkaan ole juuri vaikutusta, sillä laina haetaan ja maksetaan takaisin kuin mikä tahansa pikavippi. Toisin kuin joissakin muissa vertaislainapalveluissa, TrustBuddyssä sijoittajat eivät itse valitse, kenelle lainaavat rahaa, vaan sijoitetut varat hajautetaan eri lainoihin.

Erityisesti lyhytaikaisen pikavipin lainaaminen TrustBuddyltä kannattaa, sillä kaikki lainat ovat ilmaisia 14 vuorokauden maksuajalla. Lainasta ei siis tule minkäänlaisia lisäkuluja – lainaa esimerkiksi 400 euroa ja maksa kahden viikon päästä takaisin 400 euroa.

Voit kuitenkin saada kahta viikkoa pidemmän maksuajan. Jos maksat lainan takaisin kuukauden maksuajalla, lainaan lisätään käsittely- ja korkokulut. Vielä kuukaudenkin jälkeen voit pidentää maksuaikaa korkeintaan kuukauden kerrallaan. Tällöin on maksettava pidennysmaksu. Pidennysmaksu tulee maksaa saman tien, mutta itse lainasumma korkoineen maksetaan takaisin vasta varsinaisena eräpäivänä.

Lainahakemuksen teko aloitetaan rekisteröitymällä palveluun. Se vie vain hetken, eikä rekisteröitymisestä peritä maksuja. TrustBuddy lupaa vastata kaikkiin lainahakemuksiin tunnin kuluessa. Kun lainahakemus on hyväksytty, rahat maksetaan tilille saman päivän aikana, jos hakemus on lähetetty viimeistään kello 13. Sen jälkeen tehtyjen hakemusten perusteella myönnetyt lainat maksetaan seuraavana arkipäivänä. Rahat tulevat tilille arkisin kello 16:n ja 18:n välillä. Viikonloppuisin tilisiirtoja ei tehdä.

Lainan hakeminen edellyttää tunnistautumista verkkopankkitunnusten avulla. Lainan hakija tarvitsee käyttöönsä myös matkapuhelinnumeron.

Vuonna 2009 perustettu TrustBuddy on kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa vertaislainoja Suomen lisäksi kahdeksassa muussa Euroopan maassa, muun muassa Saksassa, Ruotsissa, Norjassa ja Espanjassa. TrustBuddyn asiakaspalvelu auttaa ongelmatilanteissa arkipäivisin kello 9 – 16, ja voit olla asiakaspalveluun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *