Vippi48 | 50 – 1000 € | 18 v.

Vippi48:sta voit saada kätevän pikalainan nopeasti silloin kun tarvetta on. Vippi myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia, eikä sinun tarvitse huolehtia kuin siitä, että luottotiedoistasi ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Vippi48:n asiakkaan vähimmäisikä on 18 vuotta, mutta useimmat vippisummat vaativat hieman korkeampaa ikää. Hakijan tulee lisäksi asua vakituisesti Suomessa.

Vippi48 myöntää lainaa 50 – 1000 euroa. Ensilainaa saa 100 – 200 euroa. 200 euron summa voidaan myöntää vähintään 20-vuotiaalle hakijalle. Korkeamman luottorajan saa, kun on maksanut ensimmäisen lainansa takaisin. Myöhemmin 18 – 19 –vuotias hakija voi saada pikavippiä korkeintaan 150 euroa, 20 – 22 –vuotias korkeintaan 300 euroa, 23 – 24 –vuotias korkeintaan 500 euroa ja 25 –vuotias korkeintaan 1000 euroa. Yli 500 euron lainasummat edellyttävät siis aina vähintään 25 vuoden ikää.

Saat maksuaikaa 14 – 60 päivää, tai vaihtoehtoisesti voit valita 7 vuorokauden Express-vipin. Express-vaihtoehto on avoinna muutamille 75 – 225 euron lainasummille. Etuna on, että lyhyellä laina-ajalla kulutkin jäävät varsin pieniksi. Se onkin hyvä vaihtoehto, jos et tarvitse pitkää maksuaikaa. Jos kuitenkin kaipaat isompaa lainasummaa tai rennompaa maksuaikaa, valitse tavallinen 14 – 60 vuorokauden laina. Maksuaika määräytyy lainasumman mukaan siten, että suuremmille lainasummille saa pidemmän maksuajan.

Lainahakemuksen voit lähettää Vippi48:lle netissä tai tekstiviestillä milloin vain haluat. Hakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina. Aukioloaikojen puitteissa voit saada rahat tilillesi hyvinkin nopeasti, mutta mikäli teet vippihakemuksen esimerkiksi yöllä, laina voidaan maksaa tilillesi seuraavana aamuna palvelun avauduttua.

Etkö saanut pikavippiä, vaikka mielestäsi täytät lainaehdot? Yksi tyypillinen syy hylättyyn hakemukseen on, että sinulla on jo ennestään maksamatonta lainaa jostakin saman yrityksen pikaluottopalvelusta. Vippi48:n taustalla on RR Finance Finland Oy, joka lainaa rahaa myös nimellä Euro24. Myös aikaisemman Vippi48-lainasi tulee olla maksettuna takaisin kokonaisuudessaan ennen kuin sinulle voidaan myöntää uusi laina. Huomaa, että maksun kirjautuminen palveluntarjoajan tilille voi viedä muutaman päivän. Lisäksi useat pikalainapalvelut seuraavat asiakkaidensa maksukäyttäytymistä, ja jos aikaisempien laskujen maksuissa on ollut ongelmia, esimerkiksi merkittäviä myöhästymisiä, palvelut eivät välttämättä myönnä enää uusia lainoja. Tarkista myös, että olet antanut henkilö- ja osoitetietosi oikein tai päivittänyt palveluun muuttuneet yhteystietosi.

Hae oma lainasi vaikka heti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *