Vivus

Vivus on luultavasti Suomen suosituin pikavippipalvelu. Se tarjoaa asiakkailleen aivan mahtavia etuja, kuten täysin ilmaisen ensilainan.

Vivus ottaa asiakkaakseen vähintään 20-vuotiaat hakijat, joilla ei ole merkintöjä luottotiedoissa. Lainan hakemista varten tarvitaan suomalainen pankkitili verkkopankkitunnuksineen.

Lainoja Vivus myöntää 10 – 2010 euron väliltä. Lainasumman voi valita kymmenen euron tarkkuudella, joten jos lainaa tarvitsee esimerkiksi 320 euroa, voi ottaa juuri sen, eikä yhtään enempää säästäen näin turhissa kuluissa. Ensilainaksi palvelusta voi hakea 400 euroa, ja kuten jo aiemmin mainittiin, on ensilaina täysin kuluton.

Jos olet ottanut Vivukselta alle 2010 euron lainan, voit nostaa lisää lainaa luottorajaan asti. Uutta lainaa voi nostaa, jos alkuperäisen lainan eräpäivään on yli kolme vuorokautta. Uusi ja vanha laina on maksettava takaisin samana eräpäivänä.

Maksuaikaa palvelussa voi valita mille tahansa lainasummalle 3-30 vuorokautta. Myös takaisinmaksuajan voi valita päivän tarkkuudella.

Jos laina-asioissa on ongelmia tai kysyttävää, Vivuksen ystävällinen asiakaspalvelu auttaa joka päivä. Arkisin asiakaspalvelu on avoinna kello 7 – 23, lauantaisin kello 10 – 18 ja sunnuntaisin kello 10 – 14.

Mahtavien etujen lisäksi on Vivuksen hintataso muutenkin alan edullisinta tasoa. Esimerkiksi 600 euron pikavippi pisimmällä 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla kustantaa vain 690 euroa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *