Yleislaina

Yleislaina on lainapalvelu, joka tarjoaa 2000 – 5000 euron kulutusluottoja. Lainan hakeminen on helppoa ja ilmaista, ja luottopäätös annetaan välittömästi. Yleislainan luottoa voivat saada luottokelpoiset henkilöt, jotka ovat töissä tai eläkkeellä. Työsuhde ei saa olla koeajalla. Luottokelpoisuuden arvioinnissa tarkastellaan henkilön tuloja ja menoja, ja mikäli tuloja on enemmän kuin menoja, on lainan saaminen mahdollista.

Yleislainan kustannukset ovat selkeät. Luoton nimelliskorko on aina 24,9 prosenttia vuodessa. Lainasta peritään järjestelypalkkio, 399 euroa, ja lisäksi kuukausittainen tilinhoitomaksu 19 euroa. Jos sinulla on jossain vaiheessa tarvetta muuttaa lanasi maksuaikaa esimerkiksi maksuvaikeuksien vuoksi, peritään 20 – 50 euron suuruinen järjestelymaksu. Tämä koskee kuitenkin ainoastaan tilanteita, joissa laina-aika pitenee. Voit aina maksaa lainasi sovittua nopeammin ilman ylimääräisiä kuluja. Myös mahdollisista maksumuistutuksista voi tulla ylimääräisiä kuluja, mikäli lainan maksu viivästyy.

Valitse lainasi maksuajaksi vapaasti 6 – 24 kuukautta. Jos valitset lyhyen puolen vuoden maksuajan, maksat vähemmän korkoja. Pitempi maksuaika voi kuitenkin olla järkevä, mikäli haluat sovittaa lainasi pieniin kuukausieriin.

Lainaa haetaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Voit hakea lainaa joko netissä tai puhelimitse soittamalla asiakaspalveluun. Sinun on pystyttävä tunnistautumaan jonkin Yleislainan hyväksymän pankin tunnuksilla. Hakemusta varten sinun tulee etsiä tarkat tiedot tuloistasi ja työsuhteestasi. Hakemuksessa kysytään myös esimerkiksi koulutusta sekä edellisen vuoden verotettavien tulojen määrää. Mikäli sinulla on lainaa ennestään, merkitse sekin hakemukseen. Jos hakijalla on ennestään runsaasti luottoja, voi uuden luoton saaminen olla hankalaa, eikä monien päällekkäisten luottojen ottaminen ole muutenkaan järkevää. Yleislainalta voi saada kerrallaan ainoastaan yhden lainan.

Pian hakemuksen täyttämisen jälkeen Yleislaina toimittaa sinulle sähköpostiin kirjallisena lainasopimuksen. Tutustu sopimukseen ja lainaehtoihin huolellisesti. Voit harkita vielä lainaa rauhassa. Mikäli edelleen haluat lainata, hyväksy sopimus ja allekirjoita se verkkopankkitunnuksilla. Saat lainan käyttöösi nopeasti.

Yleislainan Suomen sivuliikkeen toimipiste sijaitsee Espoossa. Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä Yleislainan asiakaspalveluun. Se palvelee puhelimitse kello 9 – 17, ja myös yhteydenotot faksilla tai sähköpostilla ovat mahdollisia. Puhelu asiakaspalveluun on maksullinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *