Zmarta

Zmartan avulla voit kilpailuttaa lainasi eli hankkia halvimman mahdollisen lainatarjouksen. Löydät Zmartan kautta runsaasti vakuudettomia lainoja, eli et välttämättä tarvitse vakuuksia, takaajaa tai yhteishakijaa. Voit kuitenkin halutessasi hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Kilpailutuspalvelun ansiosta voit saada lainahakemukseesi useita vastauksia, ja voit itse valita edullisimman lainan tai muuten parhaalta vaikuttavan lainaratkaisun.

Toisin kuin monet lainoja kilpailuttavat palvelut, Zmarta ilmoittaa verkkosivuillaan avoimesti yhteistyökumppaninsa eli ne rahoitusyhtiöt, joiden kautta sinun on mahdollista saada lainaa Zmartan kautta. Näitä mukana olevia pankkeja ja muita rahoituslaitoksia on yli kymmenen, ja mukana ovat muun muassa Santander, Ellos yksityislaina ja Lainaamo.

Saat lainatarjoukset tehtyäsi hakemuksen. Kun olet valinnut sopivimman tarjouksen, siirryt asioimaan valitsemasi lainapalvelun kanssa. Käytät Zmartaa siis ainoastaan parhaan lainan löytämiseen. Zmartan palveluiden käyttö on täysin maksutonta, joten lainanvälityspalveluiden käytöstä ei ole ainakaan haittaa – päinvastoin voit hyötyä siitä, että löydät halvemman lainan vähemmällä vaivalla.

Lainahakemukseen kannattaa heti aluksi täyttää huolellisesti kaikki omat tiedot. Hakemuksessa kysytään muun muassa taloustietoja, joiden perusteella lainan myöntämistä arvioidaan. Kun täytät tiedot tarkasti ja totuudenmukaisesti, saat lainasi nopeammin ja lopullinen lainapäätös on sama kuin alustava lainatarjous. Voit saada lainatarjouksia vielä saman päivän aikana tai seuraavana päivänä. Zmartan kautta tarjottavien kulutusluottojen käsittelyajat ovat yleensä melko lyhyitä.

Lainan hintaan ja kuukausierän kokoon vaikuttavat monet seikat, muun muassa taloudellinen tilanteesi ja valitsemasi takaisinmaksuaika. Rahoituslaitokset määrittelevät lainan koron yleensä yksilöllisesti asiakkaan tilanteen perusteella. Kuukausierän suuruutta voi jonkin verran arvioida lainalaskurin avulla. Zmarta tarkistaa kaikkien hakijoiden luottotiedot, joten niissä ei saa olla ongelmia.

Zmartan kautta lainaa voivat saada vähintään 20 vuotta täyttäneet vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, joilla on säännöllisiä tuloja palkasta tai eläkkeestä. Lainaa voi hakea kaikkiin kodin ja henkilökohtaisen elämän menoihin mukaan lukien aiempien luottojen yhdistäminen. Lainojen yhdistämisen avulla voit säästää esimerkiksi kalliiden pikavippien korkokuluissa, sillä isommalla ja koroiltaan edullisemmalla lainalla maksat kalliit pikkulainat kerralla pois.

Hae lainasi nyt! Zmartan kautta saat kaikki 500 – 40 000 euron kulutusluotot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *